Nyheder

 • Orglet i Rye kirke er snart klar igen

  Det er nu en stor glæde, at det store orgel med to manualer, pedal, 17 stemmer og over 1500 piber snart står klar i kirken igen. Det vil selvfølgelig blive markeret på forskellig vis. Hold øje her på kirkernes hjemmeside og facebookside for datoerne, der vil blive fastlagt i den kommende tid.

 • Nyt  fra graverne

  Vi skriver marts, og det begynder at krible i fingrene for at komme i gang på kirkegården, hvor alting spirer og grønnes. Der skal tages gran af, plantes stedmoderplanter inden påske, gravstederne tjekkes, så det ser pænt ud. Det kan ikke undgås, at en vinter med regn, frost og sne sætter sit aftryk på gravstederne, så næste gang du/I er på besøg, så kig lige efter om lanterner, vaser og andet pynt trænger til en udskiftning. 

 • @minkirke – Kirke på nettet

  I Sæby og Gershøj kirker besluttede vi i menighedsrådet i november, at vi ville have en profil på Instagram sammen med den, vi allerede har på Facebook. I en tid, hvor vi skal holde afstand og ikke må ses på kryds og tværs, har vi valgt at lægge vores kirkelige aktiviteter ud på de sociale medier.

 • Vi rykker forårskonfirmationerne

  Vi har i sognene valgt at rykke forårs-
  konfirmationerne til efter sommerferien.

  Dog er der to konfirmationer i Rye og Kirke Sonnerup sogn St. Bededag den 30. april i Kirke Sonnerup kirke.

 • Sansegudstjenester for demensramte 

  Her er forårets datoer for sansegudstjenester for demensramte. Vær opmærksom på at vi følger vejledningerne fra SSI, så der kan ske ændringer/aflysninger p.gr.a. restriktioner.