Nyheder

 • Resultatet af menighedsrådsvalg i Lyndby og Kirke Hyllinge sogne

  På valgforsamlingen 15. september blev følgende valgt som medlemmer af menighedsrådet
  I Lyndby sogn: Lea Klavsen, Inga Eliasen, Vicky Hurup, Peter Rahbek, Sasja Skipper. Som stedfortrædere valgtes Georg Garth-Grüner og Bente Christensen.

  I Kirke Hyllinge sogn: Lisbeth Grønberg, Else Thomsen, Flemming Vincents, Susan Frisk, Marianne Molin, Zophie Hansen, Laila Andresen. Der valgtes ingen stedfortrædere.

 • Rye – Kirke Sonnerup Menighedsråd

  Ekstraordinær valgforsamling den 6. oktober, kl. 19.00 i Rye Kirke. Ved den ordinære valgforsamling blev Menighedsrådet ikke fuldtalligt. Kom derfor til Valgforsamling om de resterende pladser i Rådet. Kom og stil op eller afgiv din stemme.

 • Gudstjenester og hyggeeftermiddage

  Vi holder gudstjeneste og hyggeeftermiddage i Ammershøjparken i det omfang, det er muligt pga. corona. De foregår i Servicehuset og er åbne for alle.

 • Sansegudstjenester for demensramte

  Efterårets datoer for Sansegudstjenester. Husk at pårørende er meget velkomne. Der vil dog være forbehold for ændringer/aflysninger ved smittefare.

 • Tak til Birgit – rykket til anden dato

  Rye og Kirke Sonnerup menighedsråd holder afskedsreception for Birgit Svendsen – med tak for lang og tro virke. Afskedsreceptionen er rykket så det istedet vil foregå den 20. september kl. 14.30 i Karleby forsamlingshus. Alle er velkomne.