Kirke Sonnerup kirke

31. oktober 2018

kl. 19:30

Sangkoncert – med Signe Asmussen og Ulrich Stærk

Kirke Sonnerup kirke præsenterer en sangkoncert med to af landets fineste kunstnere: sopranen Signe Asmussen med Ulrich Stærk ved klaveret. 

Siden debutkoncerten fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 2001 har Signe Asmussen for alvor slået sit navn fast som én af sin generations mest alsidige og karismatiske sangerinder – en musikalsk kamæleon, som uden problemer boltrer sig i snart sagt alle genrer. Men hun har en særlig forkærlighed for lieden, som bringer hende tæt på publikum, og med et enormt og alsidigt repertoire er hun en af landets mest efterspurgte liedfortolkere. Politikens Jan Jacoby skrev engang om hende: “Signe Asmussen er først og fremmest en fortolkende naturbegavelse, der tvinger én til at lytte. Hun synes ude af stand til at præstere noget lige­gyldigt og befinder sig åbenlyst godt på en scene.”

Med sig har hun en anden naturbegavelse, pianisten Ulrich Stærk. Ulrich Stærk har med sit virtuose talent spillet stort set overalt i verden, herunder i Carnegie Hall i New York. Ud over at give klaverkoncerter er han en efterspurgt akkompagnatør, kammermusiker og dirigent. Desuden træner han sangere, underviser og meget mere. Han har indspillet et stort antal CDer.

Programmet i Kirke Sonnerup kommer til at rumme både velkendte lieder og sange samt helt ny musik.

DATO Onsdag den 31. oktober kl. 19.30
STED  Kirke Sonnerup kirke