Lyndby kirke

27. oktober 2019

kl. 16:00

Koncert med klavertrio ISMENA

Trio Ismena er i dag et veletableret ensemble på den danske kammermusikscene. Efter de gik sammen som trio i 2004, har Monika Malmquist (violin), Ida Nørholm (cello) og Christine Raft (klaver) begejstret publikum med deres musikalske indlevelse og seriøsitet.

Trioen har markeret sig som prisvindere i både Danmarks Radios P2 kammermusikkonkurrence i 2009 og i Trondheim International Piano Trio Competition 2007 og er siden blevet et efterspurgt ensemble med omfattende koncertvirksomhed i Danmark og udlandet. Trio Ismena har således spillet koncerter i bl.a. USA, Kina, Tyskland, Spanien, Holland, England, Frankrig, Italien, Letland og Norden.

Trioen har søgt at videreudvikle sig som ensemble gennem intense studier. Først hos professor Tim Frederiksen, og i 2009 påbegyndte Trio Ismena 2 års overbyggende studier i kammermusikklassen på Escuela Superior de Música Reina Sofia i Madrid med lærere som Menahem Pressler fra Beaux Art Trioen, professor Ralf Gothoni og pianisten
Bruno Canino.

Trioen er alsidig i sit repertoirevalg, og interessen for ny musik har ført til spændende og udviklende samarbejder med nulevende danske komponister. Repertoiret i Lyndby kirke vil således være et program sammensat af klassiske værker samt nyere værker af Komvests komponister.

DATO Søndag den 27. oktober kl. 16.00
STED   Lyndby kirke