Kirke Hyllinge præstegård

19. januar 2023

kl. 19:00

Foredrag med forfatter Jesper Stein

I forlængelse af vores nye bogklub Bogorm, hvor vi i efteråret har læst Jesper Steins roman Ædru, får vi nu besøg af forfatteren selv til en aften, hvor han vil fortælle om sit forfatterskab, der både rummer krimier og to selvbiografiske værker, Rampen og Ædru. 

Jesper Stein vil fortælle om lidt af det hele, men med særlig fokus på Ædru.

Alle er velkomne – også selv om du ikke nåede at være med i Bogorm – det kan altid nås endnu.

Pressen skrev om Ædru:

Jesper Stein har skrevet en roman om sit livs sværeste u-turn – og har selv indlæst den som lydbog.

Ædru er en roman om en mand, der er nødt til at holde op med at drikke. Lag på lag af hans personlighed, løgne og benægtelser skrælles af i behandlingen og i mødet med andre misbrugere – blandt andre en ung billedkunstner, som fortælleren bliver ven med.

Hovedpersonen er en 53-årig krimiforfatter med kone og fire børn, stor succes og megen hæder. Nu må han tage ansvar for sine svigt, og i den proces er han ved at gå i opløsning. 

Romanen beskriver fortællerens opgør med den litteratur, han hele sit liv har elsket og spejlet sig i, de store mandlige drukfortællinger med al deres forfaldsæstetik, som fylder så meget i verdenslitteraturen. Vi følger hans jagt på nye litterære forbilleder, hans vej ud af mørket hen imod et muligt nyt liv.

TID Torsdag den 19. januar kl. 19.00
STED Kirke Hyllinge præstegård