Kirkernes kor

Korene i Rye og Kirke Sonnerup

Har du lyst til at synge med andre, eller ved du, at dine børn har lyst, så er det nu, I skal slå til. Kirkerne i Rye og Sonnerup har følgende tilbud til dig:

Lillekor: Lillekor øver hver tirsdag kl. 13.00-14.00 i musiklokalet på Bramsnæsvigskolen og er for børn i 3. og 4. klasse.

Storekor/Ungdomskor: Storekor & Ungdomskor øver hver tirsdag kl. 14.45-16.00 i musiklokalet på Bramsnæsvigskolen og er for børn og unge fra 5. klasse og til gymnasiealderen.

Motetkoret: Motetkoret er kirkernes voksenkor, og vi øver hver torsdag aften i Rye kirke kl. 19.00 – 21.00.

Se mere under Børn og Unge.

Hvis et af korene har din eller dit barns interesse, er du meget velkommen til at kontakte korleder og organist Morten Skjoldan Petersen på telefon 26 51 52 62.

 

Kortilbud til voksne i Lyndby

Lyndbykoret har et blandet repertoire med vægt på sangen som en fælles oplevelse – og det gode naboskab, og er for alle i Lyndby og omegn uanset alder og kendskab til korsang. Sæsonlængden er ca. 24 uger fordelt ud over efterår og forår.

Koret har adgang til øvefaciliteter i Lyndby og vil lejlighedsvist synge i Lyndby kirke og ved andre lokale arrangementer.

Interesserede sangere er velkomne til at kontakte Lea Klavsen på tlf. 46 43 70 63 og 29 46 16 27 eller e-mail: [email protected]

 

Ad hoc koret

Elsker du at synge? Så giver vi dig nu en god lejlighed til at gøre det i selskab med andre uden, at du skal forpligte dig til fortløbende øve-aftener. Kom og vær med i vores nye tiltag: Ad hoc koret! Ad hoc koret er et lejlighedskor, der synger sammen før en gudstjeneste hver måned. Der kræves ingen særlige forudsætninger – kun lysten til at synge.

Vi mødes i kirken en time før gudstjenesten, og sammen med vores dygtige kirkesanger Miriam Jul Rasmussen og vores dygtige organist Dan Hemmer synger vi forskellige sange, salmer og gospelsange.

Vi glæder os til at synge sammen med en masse andre og få varmet stemmerne godt igennem.

DATO: Onsdag den 30. september kl. 20.00 – 21.00 og søndag den 22. november kl. 10.00 – 11.00STED: Lyndby kirke og Kirke Hyllinge kirke

 

Sang, hygge og fællesskab

Har du lyst til at synge sammen med andre, så kom og vær med i Familiekoret. Spørg dine familiemedlemmer, naboer eller gode venner, om de vil være med. Man behøver ikke være en erfaren sanger for at være med i koret. Lyst til at synge er det eneste, der er nødvendigt. Koret øver sammen 3 fredage og giver koncert til en gudstjeneste palmesøndag.

Familiekoret synger i år sange fra Den danske Spillemands­messe. Spillemandsmessen er folkemusik, som er skrevet og komponeret til en gudstjeneste. Spillemands­messens historie går tilbage til 1960’erne i Congo, hvor den europæiske kirkemusik blev fornyet, og der skabtes musik til brug i kirken med afrikanske toner med trommer, instrumenter og et musikalsk sprog, som hørte hjemme i congolesernes tradition. Det gav inspiration til at skrive og komponere musik til en dansk gudstjeneste med rødder i folkemusik.

 

Familiekoret

Familiekor bliver arrangeret i fællesskab mellem kirkerne i Sæby, Gershøj, Kirke Hyllinge, Lyndby, Skibby, Ferslev og Vellerup. Du er velkommen til at være med i Familiekoret uanset hvor du bor.

Ida Ellegaard er korleder, og Ole Håndsbæk Christensen sidder ved klaveret. Vi spiser sammen til hver prøve, og maden koster 50 kr.

Af hensyn til bestilling af mad er tilmelding nødvendig til Helene Wonsbek Rasmussen, ring eller send sms til 2713 9893 eller send en mail til [email protected]

Korprøver: Fredagene den 18. marts, 25. marts og 8. april, hver gang kl. 17.00 – 20.00 i Sæby Kirke
Gudstjeneste: Palmesøndag den 10. april kl. 14.00 i Sæby Kirke