Kirkernes kor

Korene i Rye og Kirke Sonnerup

Har du lyst til at synge med andre, eller ved du, at dine børn har lyst, så er det nu, I skal slå til. Kirkerne i Rye og Sonnerup har følgende tilbud til dig:
Lillekor: Lillekor øver hver tirsdag kl. 13.00-14.00 i musiklokalet på Bramsnæsvigskolen og er for børn i 3. og 4. klasse.
Storekor/Ungdomskor: Storekor & Ungdomskor øver hver tirsdag kl. 14.45-16.00 i musiklokalet på Bramsnæsvigskolen og er for børn og unge fra 5. klasse og til gymnasiealderen.
Motetkoret: Motetkoret er kirkernes voksenkor, og vi øver hver torsdag aften i Rye kirke kl. 19.00 – 21.00.
Se mere under Børn og Unge.
Hvis et af korene har din eller dit barns interesse, er du meget velkommen til at kontakte korleder og organist Morten Skjoldan Petersen på telefon 26 51 52 62.

Kortilbud til voksne i Lyndby

Lyndbykoret har et blandet repertoire med vægt på sangen som en fælles oplevelse – og det gode naboskab, og er for alle i Lyndby og omegn uanset alder og kendskab til korsang. Sæsonlængden er ca. 24 uger fordelt ud over efterår og forår.
Koret har adgang til øvefaciliteter i Lyndby og vil lejlighedsvist synge i Lyndby kirke og ved andre lokale arrangementer.
Interesserede sangere er velkomne til at kontakte Lea Klavsen på tlf. 46 43 70 63 og 29 46 16 27 eller e-mail: [email protected]

Dan Hemmer & Miriam Jul Rasmussen

Ad hoc koret

Elsker du at synge? Så giver vi dig nu en god lejlighed til at gøre det i selskab med andre uden, at du skal forpligte dig til fortløbende øve-aftener. Kom og vær med i vores nye tiltag: Ad hoc koret! Ad hoc koret er et lejlighedskor, der synger sammen før en gudstjeneste hver måned. Der kræves ingen særlige forudsætninger – kun lysten til at synge.

Vi mødes i kirken en time før gudstjenesten, og sammen med vores dygtige kirkesanger Miriam Jul Rasmussen og vores dygtige organist Dan Hemmer synger vi forskellige sange, salmer og gospelsange.

Vi glæder os til at synge sammen med en masse andre og få varmet stemmerne godt igennem.

DATO: Onsdag den 30. september kl. 20.00 – 21.00 og søndag den 22. november kl. 10.00 – 11.00

STED: Lyndby kirke og Kirke Hyllinge kirke

ida__dan_web_

Familiekoret 2018

Familiekor er sang for enhver med lyst til at synge. Det er ingen nytte til, men det kan meget vel vise sig at blive både meningsfuldt, glædeligt, livsbekræftende, ja livgivende.Et samfund og et liv kan godt fungere uden sang og musik, – vejene er til at køre på, undervisning kan gennemføres, der kan tages vare på børnene, de gamle og de syge, busserne kører, avisen kommer i trykken. Men sangen, den er ikke i den forstand nødvendig, og netop derfor er der noget triumferende ved at synge. Vi er her ikke kun for at overleve, vi er her også for at leve. Sang og musik minder os om, at der er meget at være opmærksom på og taknemmelig for. Når vi synger, låner vi poeters ord og komponisters toner og begiver os ud på en slags sjælerejser, der udvider vores horisont, gør vores livsrum større.

Familiekor er for alle med lyst til at synge, og du er velkommen uanset, hvor du bor. Du kan møde op og være en del af koret sammen med familiemedlemmer, naboer, gode venner eller med dig selv. Familiekor arrangeres af kirkerne i Sæby-Gershøj, Kirke Hyllinge-Lyndby og Ferslev-Vellerup og er under ledelse af Ida Ellegaard, sanger ved kirkerne i Ferslev-Vellerup, og Dan Hemmer, organist i Kirke Hyllinge-Lyndby. Vi får et varmt måltid mad sammen hver gang, der er Familiekor, og det koster 20 kr. for voksne og 10 kr. for børn.

Koret øver sammen tre aftener og slutter af med at optræde ved en musikgudstjeneste. Ved koncerten i år medvirker operasanger Signe Sneh. Signe Sneh har en bred og grundig uddannelse som sanger, idet hun er uddannet fra Sjællands Kirkemusikskole i Roskilde, fra Det kongelige danske Musikkonservatorium og Det kongelige Operaakademi ved Det kongelige Teater. Hun har medvirket i mange forskellige operaer i Danmark såvel som udlandet, hun er medstifter af operakompagniet Pin-Upera, som formidler opera og operaens gode fortællinger til børn, i alle aldre.

Datoer for øvegange:
Tirsdag den 13. marts, fredag den 16. marts, 
 onsdag den 21. marts, alle gange kl. 17.00 – 20.00.
STED Sæby kirke

Dato for musikgudstjeneste:

Søndag den 25. marts kl. 16.00
STED Sæby kirke

Af hensyn til bestilling af mad er tilmelding nødvendig til Helene W. Rasmussen på [email protected] eller 2713 9893.