Nordsjælland og Nivaagaard malerisamling

2. juni 2019

kl. 08:30-17:00

Sommerudflugt til Nordsjælland

Årets sommerudflugt går til Nordsjælland til gudstjeneste i Hørsholm kirke og efterfølgende besøg på Nivaagaard malerisamling. 

Hørsholm kirke ligger smukt på en ø midt i søen i Hørsholm slotshave. Kirkens nuværende udseende stammer fra 1823. Arkitekten bag er C.F. Hansens tegnestue, den samme tegnestue som stod for opførelsen af domkirken i København, Metropolitanskolen, domhuset i København og renoveringen af Sæby kirke.

Nivaagaard Malerisamling er stiftet af godsejer Johannes Hage, som i 1908 overdrog sin private kunstsamling til offentligheden. Museet ligger i en stor, romantisk have med gamle, smukke træer og mange forskellige rododendron, som er i blomst netop, når vi kommer. Vi vil få fortalt om museet og malerierne, og der vil være god tid til at nyde malerierne såvel som den smukke park. 

 Der vil være sandwich til frokost, og på museet får vi serveret kaffe og kage.

Det koster 150 kr. pr. person at deltage. Betalingen dækker kørsel med bus, frokost, kaffe med kage, entré og fortælling om museet. Tilmelding er nødvendig til Helene W. Rasmussen på [email protected] eller 27 13 98 93.

DATO Søndag den 2. juni
STED  Sæby kirke og Gershøj kirke kl. 8.30. Forventet hjemkomst ca. kl. 17.00