Rye Kirke

19. juni 2022

kl. 16:00

Sommerkoncert med PENTA BRASS

Vi tager hul på sommeren i Rye Kirke med en festlig koncert, hvor lyden af messingblæsere vil fylde kirkens rum. Vi får besøg af en af landets ganske få messingblæserkvintetter, altså en kvintet bestående af to trompeter, et horn, en basun og en tuba. Penta Brass spiller et alsidigt repertoire med arrangementer af kendte klassikere af blandt andre Bellman, Carl Nielsen, George Gershwin og Beatles, kombineret med nyere kompositioner for messingblæserkvintet, hvoraf nogle er skrevet specielt til Penta Brass. Musikerne i Penta Brass er særdeles dygtige og erfarne, og består af:

Rikke Øland, trompet. Uddannet fra solistklassen ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København. Virksom som freelance trompetist og underviser ved Kulturskolen i Aalborg. 

Nicholai Andersen, trompet. Uddannet ved Nordjysk Musikkonservatorium i Aalborg. Trompetist i Nordkraft Bigband og i sit eget orkester, Fazz and His Jazzcrusaders. Underviser ved Aalborg Kulturskole og Det Jyske Musikkonservatorium. 

Erik Sandberg, horn. Studier ved Musikhøjskolen i Malmø og ved Hochschule für Musik und Darstellende Kunst i Wien. Solohornist i Aalborg Symfoniorkester siden 2008, og før da ansat i DR Underholdningsorkestret og Ensemble Midtvest. 

Ida Hovde, basun. Uddannet ved Det Jyske Musikkonser­vatorium i Aarhus med bas-basun som hovedinstrument. Basunist i Nordkraft Bigband, og underviser ved Aalborg
Kulturskole. 

Mattias Johansson, tuba. Uddannet ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København. Ansat som tubaist i Aalborg Symfoniorkester og underviser i tuba ved Aalborg Kulturskole og Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. 

Penta Brass har på det seneste holdt en række koncerter i det jyske, men kommer altså nu til os i Rye Kirke.

Velkommen til en festlig sommerkoncert med masser af blæserklang!  

DATO    Søndag den 19. juni kl. 16.00
STED    Rye Kirke