Kirke Hyllinge kirke

22. april 2019

kl. 10:30

Påsken i Kirke Hyllinge kirke

 

Påskebrunch

Kirke og god mad – det hører sig til i påsken, og derfor inviterer vi alle til påskeandagt og påskebrunch. På den måde kan vi alle tage ordentligt hul på påskeugen med en god tradition, god mad og masser af påskesang!

DATO Fredag den 12. april kl. 9.00
STED  Kirke Hyllinge kirke

 

Begynd påsken med Drop-in og gudstjeneste

Begynd hele påskeugen med at synge påsken i gang. Vi holder påske Drop-in en time før gudstjenesten, så der bliver mulighed for at synge mange nye og gamle påskesange og salmer.

DATO Søndag den 14. april kl. 10.00 – 11.00 Drop-in. Derefter gudstjeneste kl. 11.00
STED  Kirke Hyllinge kirke

 

Langfredag

Langfredag holder vi en liturgisk gudstjeneste med masser af musik og læsninger. En anderledes gudstjeneste – kun denne ene gang om året. 

Vi får besøg af gæstesanger Rikke Broe Pedersen. Der var engang to unge piger, der mødte hinanden i Danmarks Radios Pigekor. De voksede op med stor kærlighed til den klassiske musik, og de mødes nu 30 år senere i Kirke Hyllinge kirke, hvor de blandt andet vil synge udvalgte passager af Pergolesis ”Stabat mater” og andre duetter. 

Den en af disse to kvinder er Miriam Jul Rasmussen, der er vores faste kirkesanger, og den anden er som nævnt gæst den dag og hedder Rikke Broe Pedersen. Rikke har sunget mange steder og i mange kirker, og vi glæder os til at høre de to synge sammen.

DATO Fredag den 19. april kl. 10.00
STED  Kirke Hyllinge kirke