Rye Kirke

23. januar 2022

kl. 16:00

AFLYST – Nytårskoncert med PENTA BRASS

Koncerten er desværre aflyst p.gr.a. Covid-19. Vi arbejder på at finde en anden dato.

Det bliver festligt til årets nytårskoncert i Rye kirke, hvor lyden af messingblæsere vil fylde kirkens rum. 

Vi får besøg af en af landets ganske få messingblæserkvintetter, altså en kvintet bestående af to trompeter, et horn, en basun og en tuba. Penta Brass spiller et alsidigt repertoire med arrangementer af kendte klassikere af blandt andre Bellman, Carl Nielsen og George Gershwin kombineret med nyere kompositioner for messingblæserkvintet, hvoraf nogle er skrevet specielt til Penta Brass. 

Musikerne i Penta Brass er særdeles dygtige og erfarne og består af:

Rikke Øland, trompet
Uddannet fra solistklassen ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København. Virksom som freelance trompetist og underviser ved Kulturskolen i Aalborg.

Nicholai Andersen, trompet
Uddannet ved Nordjysk Musikkonservatorium i Aalborg. Trompetist i Nordkraft Bigband og i sit eget orkester, Fazz and His Jazzcrusaders. Underviser ved Aalborg Kulturskole og Det Jyske Musikkonservatorium.

Erik Sandberg, horn
Studier ved Musikhøjskolen i Malmø og ved Hochschule für Musik und Darstellende Kunst i Wien. Solohornist i Aalborg Symfoniorkester siden 2008, og før da ansat i DR Underholdningsorkestret og Ensemble Midtvest. 

Ida Hovde, basun
Uddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus med bas-basun som hovedinstrument. Basunist i Nordkraft Bigband, og underviser ved Aalborg Kulturskole.

Mattias Johansson, tuba
Uddannet ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København. Ansat som tubaist i Aalborg Symfoniorkester og underviser i tuba ved Aalborg Kulturskole og Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. 

Velkommen til en festlig nytårskoncert med masser af blæserklang!  

DATO Søndag den 23. januar kl. 16.00
STED Rye kirke