Fælledparken i København

25. august 2015

kl. 17:00

Løb DHL Stafet med Rye & Kirke Sonnerup kirker

Sidste år meldte Rye og Kirke Sonnerup kirker to løbehold til DHL stafetten i København. Og vi havde en dejlig aftenstund sammen i København i flot vejr med løb og efterfølgende spisning i Fælledparken.

I år kan du også være med! Alle med tilknytning til Rye og Kirke Sonnerup kirker kan tilmelde sig: kirkegængere, præster, medarbejdere, menighedsrødder, kormedlemmer, enhver som hører til sognene…

Man kan tilmelde sig som løber, men man kan også bare tage med som “hepper”. Alle kan være med, og der er ingen krav om, hvor hurtigt man skal løbe de fem kilometer, som løbet er.

DHL Stafetten 2015 finder sted i uge 35, og Rye og Kirke Sonnerups løbehold satser på at komme til at løbe tirsdag den 25. august, hvor vi samles i Fælledparken kl. 17.00 og løbet skydes i gang kl. 18.00.

Og det er nu, du skal melde dig til hos organist Morten Skjoldan Petersen, email-adresse: [email protected] (tlf. 26 51 52 62). Tilmeldingsfristen er fredag d. 26. juni. Tilmelding helst på e-mail, da vi laver en fælles email-korrespondance for løbere og heppere. Men kontakt mig gerne, hvis du vil have flere oplysninger inden tilmelding.

Så nu er det bare med at kridte løbeskoene, og komme ud og nyde Guds natur i den dejlige sommer – og glæde sig til DHL stafetten d. 25. august!