Kirke Hyllinge kirke

3. september 2020

kl. 19:00

Koncert med ULRICH STÆRK

Ulrich Stærk kan skabe magi. Derfor er han allerede en højt berømmet pianist såvel nationalt som internationalt – og en af de mest efterspurgte koncertpianister i Danmark. Som solist har han optrådt med de fleste danske symfoniorkestre og adskillige udenlandske, bl.a. Schleswig-Holsteinisches Sinfonieorchester. Herudover er Ulrich Stærk en eftertragtet akkompagnatør og samarbejder med en række af de allerbedste musikere og sangere. Ulrich Stærk er født i 1962 i Genova, Italien, og uddannet i bl.a. Genova, Flensburg og Esbjerg, med afsluttende studier ved det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København i professor José Riberas solistklasse.

Ved denne koncert vil Ulrich Stærk spille musik fra sin seneste CD med musik med relation til natten samt musik af Timothy Baxter, fx “Alla Cubana”. Et meget attraktivt program blandet med lettere klassiske ting.

Anden halvdel af koncerten vil blive en ønskekoncert, hvor publikum kan være med til at bestemme repertoiret. Ulrich Stærk tilbyder altid programserier af højeste kunstneriske format. Men uanset hvad, så vil et møde med Ulrich Stærk altid give en kraftfuld oplevelse af øjeblikkets magi – af det absolutte nu.

Dato Torsdag den 3. september kl. 19.00
Sted Kirke Hyllinge kirke