Kirke Hyllinge Kirke

30. september 2023

kl. 16:00

Koncert med Trio Ismena

Trio Ismena er en fremragende pianotrio med nogle af landets mest talentfulde kammermusikere: Monika Malm­quist, violin, Ida Nørholm, cello og Christine Raft, klaver. Trioen har siden sin dannelse i 2004, etableret sig som et af de bedste kammermusikensembler i Danmark med dens dynamiske konstellation af personligheder, store seriøsitet og musikalske indlevelse.

Trioen vandt 1. pris i Danmark’s Radio’s P2 kammermusikkonkurrence i 2009 og 3. pris i Trondheim International Pianotrio Competition 2007. Trio Ismena har siden spillet koncerter i de største koncertsale i Danmark samt været på koncertturnéer i en række lande, bl.a. Kina, Tyskland, Spanien og USA.

Trioen vil til denne koncert spille værker fra deres repertoire som spænder over klassiske værker til nyere værker af danske komponister, bl.a. Timothy Baxters, Trio-Fantasie.

Timothy Baxter boede i Englerup inden sin død for 2 år siden. Hans værker spilles både her og i udlandet og det sidste år tillige en del i DR P2. Trio Ismena brillierer på Timothy Baxters seneste CD fra 2021 med hans ‘Trio-Fantasie‘.

Der er fri entré.

Tid Lørdag den 30. september kl. 16.00
Sted Kirke Hyllinge Kirke