Kirke Sonnerup kirke

25. januar 2018

kl. 19:30

Koncert med Ester Brohus

En af Danmarks allerbedste country-sangerinder, Ester Brohus, er koncertnavnet til årets nytårskoncert i Kirke Sonnerup kirke.

Hun optræder med sit eget band bestående af Mikkel Bøggild: guitar og kor, Sabrina Brohus: kor og percussion samt Torben Bjørnskov: bas.

Repertoiret er et spændende mix af egne sange og fortolkninger af kendte klassikere. Sangerinden er fantastisk til at få publikum med, og alle kirke-koncerter afsluttes med en fællessang. Ester Brohus kan, med sin signifikante og kraftfulde sangstemme fremføre egne såvel som andres sange med en særlig autenticitet og nærvær. Country- og roots-musikken ligger Ester Brohus meget nær, og kvaliteten og ærligheden mod ophavet og genren er altid til stede både ved hendes mange optrædener på diverse spillesteder landet over, og i forhold til hendes egne fine udgivelser. Ester Brohus var i 2016 pladeaktuel med sin tiende album-udgivelse ”Game for the Gamblers”, der rummer særdeles velskrevne sange og melodier, hvor teksterne ofte tager udgangspunkt i almindelige menneskers skæbne. På gensyn til nytårskoncerten!