Nordlige ende af Lejre med start og slut i Kirke Hyllinge

10. september 2022

kl. 10:00

Kirkevandring – i Lejre

Igen i år inviterer Kræftens Bekæmpelse i Lejre dig med på kirkevandring, og det sker i samarbejde med Kirke Hyllinge og Sæby – Gershøj kirker. Vandringen finder sted d. 10. september, samme weekend som sidste år. Vi håber, at vi igen i år får arrangeret en kirkevandring, vi kan glæde os til og se frem til, og som vil foregå i den ånd, vi alle sætter så stor pris på – at få ro i krop og sjæl gennem fællesskab og samvær, mens vi vandrer gennem det smukke landskab i Lejre.

I år vil turen foregå i den nordlige ende af Lejre med start og slut i Kirke Hyllinge. Efter morgenandagt i kirken går vi ad markveje til Sæby Kirke, hvor vi holder et kort hvil, hvorefter vi går videre langs Roskilde Fjord mod Gershøj Kirke, hvor vi serverer kaffe og en bolle. Herfra følger vi markvejene mod Biltris, hvor vi spiser frokost. Således godt rustet til resten af turen går vi til Vellerup Vig ved Isefjorden, følger Fjordstien til Kyndeløse, og slutter med aftenandagt i Kirke Hyllinge Kirke. Derefter kører vi til Karle­by Forsamlingshus og spiser aftensmad, inden vi siger farvel til hinanden. Vi planlægger turen, så den bliver ca. 18 km lang.

Pris for deltagelse samt det endelige program vil være klart i slutningen af juni. Hvis du er interesseret i at deltage, så skriv til formand for Kræftens Bekæmpelse, Lejre Lokalforening Lotte Mikkelsen: [email protected].