Kirke Sonnerup

2. juni 2018

kl. 10:00

Kirkevandring – for krop og sjæl

Lørdag d. 2. juni 2018 inviterer Kræftens Bekæmpelse i Lejre til Kirkevandring, og det er i samarbejde med kirkerne i Særløse, Hvalsø og Kirke Sonnerup.

Igen i år har vi forberedt en dag med fuglesang og højt til himlen, blandet med en skøn duft af skov og muld. En dag, hvor opmærksomheden rettes mod Lejres smukke landskab, hvor vi nyder naturen og samtalen, mærker stilheden og den rolige puls, og lytter til sang, musik og gode fortællinger i de smukke kirkerum.

Vi begynder dagen i Særløse kirke med morgenandagt. Herefter går vores tur igennem Bidstrup Skovene. Vi holder en lille pause ved den idylliske Avnsø, hvor vi nyder den smukke udsigt og skovens stoiske ro. Så går turen videre gennem skoven til Hvalsø kirke. Her synger vi med på nogle dejlige salmer, hvorefter vi går til Hvalsø Aktivitetscenter og spiser frokost.

Nu fortsætter turen mod vest – ud af Hvalsø og gennem skoven til Tadre Mølle, hvor Annette og Solveig er klar med kaffen, og hvor den gamle vandmølle kan beundres. Med ny energi er vi klar til den sidste del af turen, som går nordpå til Kr. Sonnerup kirke, hvor vi slutter med aftenandagt. Herfra kører en bus os tilbage til Hvalsø Spisehus, hvor vi afslutter dagen med fælles spisning. Turen er på godt 17 km.

Efter aftenmåltidet kører bussen os retur til Særløse kirke.

Hvis du kun ønsker at gå noget af turen, er det muligt at støde til undervejs. Bussen kører dig tilbage til det sted, hvor du begyndte turen.

Bussen er sponseret af det lokale rejsebureau Mikkeltours.

Skriv til Lotte Mikkelsen, [email protected] for tilmelding og flere informationer.

Tilmelding senest d. 24. maj. Husk der er begrænset antal pladser.
Pris 175 kr., der dækker kaffe, te, kage, frokost og aftensmad (uden drikkevarer).
Et evt. overskud tilfalder Kræftens Bekæmpelse.

Print arrangementet ud på pdf.