Skibby Kirke

2. april 2023

kl. 14:00

HOLD HÅBET OP
– SYNG MED I FAMILIEKORET

Har du lyst til at synge sammen med andre, så kom og vær med i Familiekoret og inviter gerne dine familiemedlemmer, naboer, venner og kolleger med. Det eneste, der er nødvendigt for at være med i Familiekoret, er lyst og glæde ved at synge. Koret øver sammen tre gange og er med til en koncertgudstjeneste palmesøndag.

Familiekoret synger i år sange om håb. Håb har et anker som symbol. Ankeret er et konkret og håndgribeligt symbol, et symbol med tyngde. Et anker holder et skib på plads på åbent vand. At have håb er som at have et anker, at have noget, der hindrer os i at flyde til havs, i at blive væk. At have et håb er også som at kunne se hinsides det, øjet umiddelbart kan se. Håb er at have tro og fortrøstning om, at forandring er mulig, at noget bedre, fredeligere, skønnere vil vise sig.

Familiekor bliver arrangeret i fællesskab mellem kirkerne i Sæby, Gershøj, Skibby, Ferslev og Vellerup. Du er velkommen til at være med i koret, uanset hvor du bor.

Familiekoret synger ved en koncertgudstjeneste i Skibby Kirke palmesøndag. Ved koncertgudstjenesten medvirker sangerinderne Anja Akselbo og Katja Grunth Larsen samt Linnéa Villén, som er fløjtenist. Alle tre er uddannet på musikkonservatoriet. Trioen synger og spiller sammen med koret, og de optræder for os med egne numre.

Ida Ellegaard er korleder og Ole Håndsbæk Christensen sidder ved klaveret. 

Vi spiser sammen ved de to aftenprøver, maden koster 50 kr. pr. gang. Til eftermiddagsprøven er der gratis kaffe og kage. Af hensyn til bestilling af maden er tilmelding nødvendig til Helene Wonsbek Rasmussen, ring eller send sms til 2713 9893 eller send en mail til [email protected]

TID Korprøver, onsdag den 15. marts og torsdag den 23. marts begge gange kl. 17.00-20.00, samt lørdag den 1. april kl. 13.00-16.00.
Koncertgudstjeneste, palmesøndag den 2. april kl. 14.00
STED Skibby Kirke