Kirke Sonnerup kirke

29. maj 2019

kl. 19:30

Green Pipes – en keltisk aften

Det bliver en keltisk aften før Kristi Himmelfart, når duoen Green Pipes spiller op i Sonnerup kirke. Og det bliver en musikgudstjeneste, hvor rammerne for orglets håndtering sprænges i mødet med fløjterne og den keltiske musik. Airs – smukke og vemodige melodier, der har så højt til himlen, at det dynamiske spænd er uendeligt! Jigs, reels og polkaer med så megen vildskab, at det orgel, de byder op til dans, får pustet piberne ud! 

Da både blokfløjter/whistles og orgelet grundlæggende er luftaktiverede piber, bliver instrumenterne en forlængelse af hinanden. En forlængelse, der udvider rammerne for den keltiske musik og gør den større. Inderligere. Stærkere. Musikken er utæmmelig og spræller af liv. Vi danser for fuldt udtræk i Green Pipes.  

Carl-Aage Eliasson, orgeleksamen/Vestjysk Musikkonservatorium og solisteksamen/Det Kgl. Danske Musikkonservatorium – sidder v. orgelbænken.

Tine K. Skau, uddannet fra Det Fynske Musikkonservatorium, spiller whistles, blokfløjter, elody (elektrisk blokfløjte) og guitarpedaler. 

DATO Onsdag den 29. maj kl. 19.30
STED  Kirke Sonnerup kirke