Kirke Sonnerup kirke

8. oktober 2015

kl. 19:30

Gospelkoncert i Kirke Sonnerup til fordel for Kræftens Bekæmpelse.

KIRKE SONNERUPS TRE K’ER GÅR SAMMEN OM AT STØTTE BRYSTERNE

Kirken, Købmanden og Koret. Så kort kan det siges. Torsdag den 8. oktober klokken 19.30 holdes der gospelkoncert i kirken til fordel for Kræftens Bekæmpelse.

Hvert år den første lørdag i oktober måned afholdes der over hele landet Støt Brysterne arrangementer, under en hat kaldet Lyserød Lørdag.

Kirke Sonnerup vil gerne vise, at byen står sammen – også når det drejer sig om at samle ind til Kræftens Bekæmpelse. Derfor går kirken, købmanden og byens lokale gospelkor sammen om et lyserødt arrangement. Konceptet er simpelt, gospelkoret Gospel Voices synger gospelkoncert i kirken, hvor der efter koncerten serveres lidt snacks og lyserøde bobler (selvfølgelig), som købmanden har sponsoreret. På den måde, kan entré indtægterne gå ubeskåret til Støt Brysterne/Kræftens Bekæmpelse.

Vi glæder os til at se en masse i kirken denne aften. Entréprisen er 50 kroner, der betales ved indgangen. I prisen er der inkluderet et glas lyserøde bobler og snacks efter koncerten, som forventes at vare en lille times tid. Vi håber at kunne sende et stort bidrag videre til Kræftens Bekæmpelse!