Kirke Sonnerup kirke

21. juni 2015

kl. 11:00

Gospel Voices synger med i Kirke Sonnerup kirke

Gospel Voices, der er det lokale gospelkor i Kirke Sonnerup, er glade for at måtte synge med ved gudstjenesten i Kirke Sonnerup kirke søndag den 21. juni.

Koret har siden starten i 2013 vokset sig større, og består på nuværende tidspunkt af 35 sangere i alle aldre fra nær og fjern.

Pernille Jensen, korleder, udtaler:

”Koret knokler på i sæsonen for, at sangene kan præsenteres med stolthed. Vi ser frem til at synge i ”vores” egen kirke igen, det var en stor oplevelse og fornøjelse sidste gang. Vi er meget glade for vores samarbejde med kirken og nyder den gode akustik i kirkerummet. Vi har valgt en håndfuld af korets sange, som vi deltager i gudstjenesten med, og vi lover, at der er både smukke ballader og swingende gospelsange på dagen. Gejst, glæde og engagement er limen i koret, der elsker øve-torsdagene, fordi der er plads til både seriøsitet omkring musikken, men også socialt samvær og gode grin”.

På dagen har vi også inviteret beboere fra Asylcenter Avnstrup, og vi skal alle synge både fra den danske salmebog og fra gospelsangskatten.

Sammen med kirker over hele Europa holder vi denne søndag en særlig mindedag for verdens flygtninge, det sker på opfordring fra KEK, (Konferencen for Europæiske Kirker) i anledning af, at det er FN’s Internationale Flygtningedag på lørdag.

Alle er velkomne, og for vore engelsk talende gæster er der et English summary available. Efter gudstjenesten serverer vi is og jordbær.