Ferslev kirke

16. januar 2015

kl. 17:00-19:30

Familiekor 2015

Set fra helikopterperspektiv kan det måske tage sig ejendommeligt ud at se en forsamling af mennesker, der i fællesskab bevæger læberne i takt og frembringer de samme ord og toner på samme tid. Hvad nytte kan det være til? At mennesker i et samfund må arbejde, det giver sig selv. Det er nødvendigt, at der konstrueres og produceres, tranporteres og repareres, serviceres og kommunikeres, men at synge er ikke en nødvendighed. Mennesker kan godt leve uden at synge, og et samfund ville vel også kunne leve videre uden sang.

Og dog, uden sang bliver både livet og samfundet fattigere, og det uanset hvor mange velfærdsgoder, vi kan sikre os selv og hinanden. Livet vil ganske enkelt blive mere glædesløst og mindre humørfyldt uden sang og musik. Tænk blot på hvor berigende og opløftende sang og musik er – de vidner om, at livet er i overskud, og netop fordi sangen ikke er strengt nødvendig, er der noget triumferende ved at synge. Sange er som sjælerejser, der udvider vores bevidsthed, sange peger på, at der er en hel masse at være opmærksom på og taknemmelig for. Derfor er det vigtigt at synge.

Familiekoret giver enhver, ung som gammel, lejlighed til at mødes med andre sangglade. Det eneste, der kræves for at være med, er glæden og lysten til at synge.

Det er kirkerne i Sæby-Gershøj og Ferslev-Vellerup, der i fællesskab arrangerer Familiekoret, og det er igen i år Dan Hemmer og Ida Ellegaard, der spiller og instruerer. Ud over at synge sammen, spiser vi også et fælles aftensmåltid til Familiekor. Det er gratis at være med i koret, men man betaler 30 kr. for voksne og 15 kr. for børn for maden. Der er tilmelding til sognepræst Helene W. Rasmussen på [email protected] eller tlf. 46 40 41 61.

DATO Fredag den 16. januar kl. 17.00-19.30
STED Ferslev kirke

DATO Fredag den 23. januar og 30. januar kl. 17.00-19.30
STED Sæby kirke

DATO Søndag den 1. februar kl. 17.30 – 20.00
STED Gudstjeneste i Ferslev kirke