Kirke Sonnerup Kirke

24. november 2022

kl. 19:30

En aften med barbershop- kvartetten CPH FOUR

“There is no bad day that can’t be overcome by listening to a barbershop Quartet. This is just truth, plain and simple…”

Citatet er af den berømte forfatter Aldous Huxley. Nu er chancen der for os alle sammen til at blive klogere på, hvad barbershop-sang egentlig er. CPH Four, der er en af landets førende barbershop-kvartetter kommer nemlig til Kirke Sonnerup og giver koncert.

Stilen har sin oprindelse i 1800-tallets raceopdelte USA. Sorte måtte ikke deltage i det almindelige musikliv i koncertsale, spillesteder og værtshuse. I stedet samledes man utraditionelle steder, for eksempel i barbersalonen, og musicerede. En stil, der blev særlig populær, var firestemmig a cappella-sang, sunget af fire herrestemmer. Melodierne fandt man i tidens toner fra blandt andet musicals og jazz.

CPH Four består af fire virtuose sangere, der alle er konservatorieuddannede, og har en solid erfaring både med rytmisk og klassisk sang: 

Anders Austad Grunth, LEAD
Philip Due Nørgård, TENOR
Tobias Fensløv, BARYTON
Søren Bracher Rasmussen, BAS

Kvartetten har lovet at synge et bredt udvalg af deres underholdende repertoire. De vil også fortælle lidt om denne særlige sangstil. Endelig bliver der selvfølgelig plads til en afdeling med ægte julestemning, da der nu kun er en måned til den store højtid.

Tid Torsdag den 24. november kl. 19.30
Sted Kirke Sonnerup Kirke