Gershøj kirke

23. september 2018

kl. 11:00

Efterårsjævndøgn i Gershøj

Henrik Goldschmidt medvirker ved gudstjeneste i Gershøj kirke til efterårsjævndøgn

Søndag den 23. september markerer Nationalpark Skjoldungernes land efterårsjævndøgnet med gudstjenester og aktiviteter i Gershøj, Jyllinge og Gl. Lejre. Nationalparken og kirken sætter med dagen fokus på årets gang i naturen.

Henrik Goldschmidt, der spiller obo i Det Kongelige Kapel, medvirker ved gudstjenesten i Gershøj kirke søndag den 23. september kl. 11.00. På Gershøj havn kan du fra kl. 12.00 få fiskefingre eller sejle ud med Svanen på fjorden.

I Gershøj inviterer Karl-Johan Rubæk efter gudstjenesten i kirken på byvandring gennem landsbyen og fortæller om dens historie. Mellem klokken 12 og 16 vil der være aktiviteter ved Gershøj Havn. Her kan man klappe fisk med Gershøjfiskerne eller sejle i kajak på fjorden. Spejdertroppen Ræven stiller op med kreativ sejlads, snobrød og lejrliv.

Endelig kan du fra Gershøj komme på to tematiske sejlture med fjordbåden Svanen og bl.a. høre om fjordens fisk og fugle.

Der vil på dagen være mange spændende arrangementer i hele Nationalparken, med udgangspunkt i Gershøj, Jyllinge og Gammel Lejre.