Rye Kirke

29. august 2024

kl. 19:00

Bingham String Quartet

Under den wienerklassiske periode blev strygekvartetten et af de mest brugte ensembler, og meget tyder på, at komponister som Haydn, Mozart og Beethoven betragtede denne instrument­kombination som den måske ypperste af alle. I hvert fald skrev de alle mange fornemme værker for netop strygekvartet.

Nu kommer for første gang nogensinde en strygekvartet til Rye Kirke for at give koncert, og det oven i købet en velrenommeret engelsk af slagsen, Bingham String Quartet.

Steve Bingham: Violin
Hilary Sturt: Violin
Brenda Stewart: Bratch
James Halsey: Cello

Bingham String Quartet har opnået internationalt ry for sin fortolkning af det klassiske repertoire og sin friske og spændende tilgang til ny musik. Kvartetten har turneret flittigt i England, og også optrådt i det øvrige Europa, Australien og Mellemøsten.

Kvartetten er inviteret til Danmark af Komvest i anledning af komponistforeningens 25-års jubilæum. Udover berømte klassiske værker vil man også komme til at høre flere nye værker af danske komponister. Det bliver en oplevelse ud over det sædvanlige at høre disse dygtige musikere spille sammen i Rye Kirkes gode akustik.

DATO Torsdag den 29. august kl. 19.00
STED Rye Kirke