Kirke Hyllinge Kirke

14. maj 2023

kl. 16:00

Astro Buddha Agogo

Koncert med hammondorgel-trioen Astro Buddha Agogo

De tre musikere har siden bandets albumdebut i 2008 taget afsæt i soul/jazzgenren. Nu er tiden kommet til at prøve flere musikalske udtryksformer af, så til denne koncert får vi også mulighed for at høre eksperimenterende crossover-indslag med klassisk musik af f.eks. Eric Satie eller Saint-Saëns og måske svulstig filmmusik af Ennio Morricone. I det hele taget vil der denne eftermiddag blive spillet smuk og sanselig musik i kirkerummet. 

Michael Blicher er en alsidig saxofonist og komponist, som bl.a. kan opleves med det danske band Sunbörn, der spiller original, afrikansk-inspireret musik, Aegteskab med bl.a. Mike Andersen, der spiller bluesinspireret musik og med Blicher Hemmer Gadd – en soul/jazz/latin-inspireret orgeltrio med Dan Hemmer på hammondorgel og den amerikanske trommeslager Steve Gadd. 

Anders Holm er ligeledes aktiv i forskellige genrer. Anders er fast trommeslager i det legendariske danske rockband Savage Rose, men kan også høres i jazz-sammenhænge med bl.a. Jan Harbeck Quartet samt electronica/folk/hiphop-bandet Balstyrko. 

Dan Hemmer er, udover at være organist i Kirke Hyllinge og Lyndby kirker, også en musiker, der kan opleves i flere genrer. Således spiller også han med Savage Rose. Derudover er han også at finde på landets scener i selskab med bl.a. Dissing og Las, Billy Cross, Jens Lysdal og Steffen Brandt.

TID Søndag den 14. maj kl. 16.00
STED Kirke Hyllinge Kirke