Babysalmesang

Babysalmesang eller Sutter og salmer-arrangementerne

Fælles for dem er, at de er en ugentligt aktivitet, der er rettet mod babyer og deres forældre, bedsteforældre og dagplejere.

Flere undersøgelser har vist, at det styrker de kreative sider af det lille nye menneske at høre musik – og ikke mindst at høre mor og far synge for dem. Især salmer er meget velegnede på grund af den ro og skønhed, som såvel tekst som musik udtrykker. Der synges også remser og laves fagter, så man kan få gode idéer til musik, sang og bevægelse med hjem til brug i hverdagen.

Aktiviteten foregår i kirkerummet, da kirkens særlige rum og akustik er med til at skabe den harmoniske stund. Men rummet gør det ikke alene. Også rytme-instrumenter og andre sansevækkende virkemidler bliver taget i brug sammen med orgel, klaver, guitar eller lignende instrumenter.

Bagefter er det tid til en kop kaffe eller te, hvor de voksne kan få sig en hyggelig snak, inden barnevognene pakkes igen. For alle kirker gælder det, at deltagelse er gratis.

Har du også lyst til at styrke dit barns sanser på en nem og sjov måde, så se hvor og hvornår efterårssæsonen starter op her:

 

SUTTER OG SALMER i Kirke Hyllinge kirke – 2024

Vi holder Sutter og Salmer i Kirke Hyllinge Kirke for dagplejemødre og også for fædre, mødre og bedsteforældre. Vi synger, danser, blæser sæbebobler, hører historier og meget mere.

Onsdag den 14. august, 21. august, 28. august, 4. september kl. 10.00 samt den 11. september kl. 15.30 i Kirke Hyllinge Kirke

Meld jer til hos Mette Griffenfeldt Merrald på mail [email protected] eller telefon 2089 2503.

 

SUTTER OG SALMER I Sæby kirke – 2024

Vi inviterer til musik, sang, sæbebobler og fortælling for de mindste. Dagplejerne kommer fast til Sutter og salmer, og som forældre eller bedsteforældre er I også velkomne til at være med.

Tilmelding er ikke nødvendig, og det er gratis at deltage. Man dukker bare op, og det er tilrettelagt for børn op til 3-års-alderen.

Det er torsdage den 11. april, 2. maj, 16. maj, 30 maj og den 6. juni. Havefest i præstegårdshaven torsdag den 13. juni. Hver gang kl. 9.30

 

BABYSALMESANG i Rye kirke – 2024

Første onsdag i februar starter et nyt hold med babysalmesang. Det er Marianne Elisabeth Søeborg, der har holdet sammen med organist Morten Skjoldan Petersen. Holdet er for de mindste fra 0 – 18 mdr. sammen med mor og/eller far og løber over 8 gange. 

Tilmelding sker hos Morten på tlf. 2651 5262 eller mail: [email protected]. 

Også vores hold for dagplejere med børn mandag formiddag med Marianne Elisabeth Søborg starter medio februar – ring og hør nærmere angående dette. 

Første gang onsdag den 7. februar kl. 10.00 i Rye Kirke