Babysalmesang

Babysalmesang eller Sutter og salmer-arrangementerne

Fælles for dem er, at de er en ugentligt aktivitet, der er rettet mod babyer og deres forældre, bedsteforældre og dagplejere.

Flere undersøgelser har vist, at det styrker de kreative sider af det lille nye menneske at høre musik – og ikke mindst at høre mor og far synge for dem. Især salmer er meget velegnede på grund af den ro og skønhed, som såvel tekst som musik udtrykker. Der synges også remser og laves fagter, så man kan få gode idéer til musik, sang og bevægelse med hjem til brug i hverdagen.

Aktiviteten foregår i kirkerummet, da kirkens særlige rum og akustik er med til at skabe den harmoniske stund. Men rummet gør det ikke alene. Også rytme-instrumenter og andre sansevækkende virkemidler bliver taget i brug sammen med orgel, klaver, guitar eller lignende instrumenter.

Bagefter er det tid til en kop kaffe eller te, hvor de voksne kan få sig en hyggelig snak, inden barnevognene pakkes igen. For alle kirker gælder det, at deltagelse er gratis.

Har du også lyst til at styrke dit barns sanser på en nem og sjov måde, så se hvor og hvornår efterårssæsonen starter op her:

 

SUTTER OG SALMER i Kirke Hyllinge kirke – 2023

Vi holder Sutter og Salmer i Kirke Hyllinge Kirke for dagplejemødre og også for fædre, mødre og bedsteforældre. Vi synger, danser, blæser sæbebobler, hører historier og meget mere.

Hold 1
 Onsdag den 13., 20. og 27. september, samt 4. oktober kl. 10.00 og onsdag den 11. oktober kl. 15.30 i Kirke Hyllinge Kirke

Hold 2
Onsdag den 1., 8., 15., 22. og 29. november kl. 10.00 i Kirke Hyllinge Kirke

Meld jer til hos Mette Griffenfeldt Merrald på mail [email protected] eller telefon 2089 2503.

 

SUTTER OG SALMER I Sæby kirke – 2023

Vi inviterer til musik, sang, sæbebobler og fortælling for de mindste. Dagplejerne kommer fast til Sutter og salmer, og som forældre eller bedsteforældre er I også velkomne til at være med.

Tilmelding er ikke nødvendig, og det er gratis at deltage. Man dukker bare op, og det er tilrettelagt for børn op til 3-års-alderen.

Det er torsdage den 16., 30. marts, 13., 20. april og 11. maj. Havefest i præstegårdshaven torsdag den 8. juni. Hver gang kl. 9.30

 

BABYSALMESANG i Rye kirke – 2023

Onsdag den 6. september starter et nyt hold med baby- salmesang i Rye Kirke. Det er kirkens organist Morten Skjoldan Petersen, der står for holdet i samarbejde med Marianne Elisabeth Søeborg. Marianne Elisabeth har i kraft af sin skuespilleruddannelse diverse teateraktiviteter bag sig. Ud over dette har hun en solid erfaring med babysalmesang og børnesang/rytmik. Tilmelding til holdet, der løber over 8 gange, sker hos Morten på mail: [email protected] eller mere info på tlf. 2651 5262.

I løbet af september starter også et hold for dagplejere med børn i tumlingealderen, som Marianne Elisabeth står for. Dette foregår i Sonnerup Kirke på mandage. Interesserede kan ringe og melde sig til hos Marianne Elisabeth tlf. 2659 2810

Første gang onsdag den 6. september kl. 10.00