Susanne Juhl Thisted vikarierer for Lars Munch

I den kommende periode vil Susanne Juhl Thisted være vikar for sognepræst Lars Munch i Kirke Hyllinge. Vi har bedst Susanne præsentere sig selv:

Mit navn er Susanne Juhl Thisted, og jeg har fået fornøjelsen af at være vikar for Lars Munk i nogle måneder fremover. Jeg er 64 år, og er egentlig gået på pension for et par år siden, men jeg har opdaget, at jeg savner arbejdet, og derfor er jeg glad for nu at få mulighed for at være vikar.

Jeg har været sognepræst i mange år, og mit sidste embede var i 4-sogns-pastoratet Bjæverskov – Lidemark – Vollerslev- Gørslev i Køge provsti, hvor jeg var i 15 år.

Jeg er gift, har voksne børn og svigerbørn, samt tre (snart fire) små børnebørn. Jeg bor her i Hornsherred.

Jeg glæder mig meget til samarbejdet med kolleger, kirkebetjening og menighed.

Susanne Juhl Thisted kan kontaktes på 4015 7021 eller [email protected] .

Susanne Juhl Thisted