Praktikant i Lyndby Sogn

Jeg hedder Mette Marie Ladekær Gräs.

Jeg er uddannet cand. theol. i 94 og har i mange år undervist på læreruddannelsen. Nu har jeg fået mod på og lyst til at prøve kræfter med præstejobbet. Derfor er jeg så heldig at skulle være i praktik i Lyndby Sogn hos Mette Merrald.

Praktikken er delt i to perioder med to uger i begyndelsen af september og tre uger i november. Jeg skal følge Mette i hverdagen og få indblik i de rigtig mange forskelligartede opgaver, som præsten løfter sammen med alle kirkens ansatte og frivillige. Jeg får også selv lov til at forestå nogle kirkelige handlinger. Det glæder jeg mig til, og det er jeg spændt på, om jeg kan finde ud af på en god måde.

Jeg er fuld af forventning, hver gang jeg sætter kursen mod Lyndby og Kirke Hyllinge og tror, at jeg her kan få lagt et rigtig godt fundament for et senere virke.

Håber vi ses i kirken.