Kirke Hyllinge præstegård

17. november 2022

kl. 19:30

Studiekreds Bogorm

Vi har haft flere forskellige studiekredse gennem de sidste par år – og der er her udtrykt ønske om at være med i en studiekreds, hvor vi skal læse forskellige romaner sammen.

Det prøver vi så nu, og vi lægger ud med Jesper Steins nye roman ”Ædru”. 

Jesper Stein er kendt både for at have skrevet krimiserien med Axel Sten i hovedrollen, og så skrev han i 2020 ”Rampen” om sin egen opvækst. I år udkom så ”Ædru”, der handler om hans vej ud af et massivt alkoholmisbrug.

Bogen kan læses på diverse apps, lånes på biblioteket eller købes som bog.

Vi sørger for lidt vin, vand og snacks.

 

Pressen skrev om ”Ædru”:

Jesper Stein har skrevet en roman om sit livs sværeste u-turn

”Ædru” er en roman om en mand, der er nødt til at holde op med at drikke. Lag på lag af hans personlighed,
løgne og benægtelser skrælles af i behandlingen og i mødet med andre misbrugere – blandt andre en ung billedkunstner, som fortælleren
bliver ven med.

Hovedpersonen er en 54-årig forfatter med kone og fire børn, stor succes og megen hæder. Nu må han tage ansvar for sine svigt, og i den proces er han ved at gå i opløsning.

Romanen beskriver fortællerens opgør med den litteratur, han hele sit liv har elsket og spejlet sig i, de store mandlige drukfortællinger med al deres forfalds­æstetik, som fylder så meget i verdens­litteraturen. Vi følger hans jagt på nye litterære forbilleder, hans vej ud af mørket hen imod et muligt nyt liv.

 

Tid Torsdag den 17. november kl. 19.30
Sted Kirke Hyllinge præstegård

OBS! I må også gerne allerede nu sætte kryds i kalenderen, for den 19. januar 2023 kl. 19.00 kommer Jesper Stein og holder foredrag i Kirke Hyllinge præstegård. Men mere om det i næste nummer af TRO.