Ferslev Kirke

21. marts 2024

kl. 17:00-20:00

Sangen har vinger –
Vi folder sangens vinger ud til Familiekor

Det er en tanke værd, hvor ofte vi møder ord som vinger, fugle, vingefang i salmer og sange. ”En sang bli’r først til, når vi synger. Så folder den vingerne ud og hæver sig op over landet som sole og stjerneskud”, har salme- og sangskriveren Jens Rosendal engang udtalt. Jens Rosendal er ham, der bl.a. har skrevet Forelskelsessangen ”Du kom med alt det, der var dig”.

Sangen får vinger, når vi synger den. Sangen er skrevet, fordi vi skal synge den, det er meningen med den. Mens vi synger, tager vi farve i sindet og humøret af poesien, ordene, musikken, og vi oplever måske lige præcis det, at sangen har vinger, at den fører vores tanker nye steder hen, eller at de føres tilbage til andre sammenhænge, andre mennesker, vi engang sang sammen med.

Vi holder Familiekor for, at vi kan synge sammen. Familiekor er et samarbejde mellem kirkerne i Sæby, Gershøj, Skibby, Ferslev og Vellerup. Ida Ellegaard er korleder og Ole Håndsbæk Christensen sidder ved klaveret. Temaet til Familiekor er i år forår og natur. 

Vi skal synge om foråret og naturen, der ”vågner op” igen efter en vinters dvale, om hvad naturen betyder for os som mennesker, og hvilket rum naturen er for os at bevæge os i.

Vi spiser et varmt måltid mad sammen til Familiekor. Maden koster 50 kr. pr. person pr. gang. Koret øver og holder koncertgudstjeneste i Ferslev kirke. 

Der kræves ingen særlige forudsætninger for at være med i Familiekor; man skal blot have lyst til at synge. Du er velkommen til at være med i Familiekoret uanset, hvor du bor. Du kan komme sammen med familiemedlemmer eller bare som dig selv. Vi hedder Familiekor, fordi vi er et kor på tværs af generationer. 

Tilmelding til at være med i koret sker til Helene på mail til [email protected] eller telefon 27 13 98 93.

 

DATO: Tirsdag den 5. marts onsdag den 13. marts torsdag den 21. marts alle dage kl. 17.00-20.00. Koncertgudstjeneste søndag den 24. marts kl. 15.00
STED: Øveaftner og koncertgudstjeneste er i Ferslev kirke