Kirke Hyllinge Kirke

17. maj 2022

kl. 19:30

Særlig sangaften med Katrine Muff

Vi inviterer til sangaften med Katrine Muff som musikalsk vært.

Vi skal synge fra den nye højskolesangbog, og Katrine vil fortælle om sangene undervejs. Katrine nyder at synge og brænder for at få os alle til at stemme i, fordi vi bliver glade af at synge sammen.

Senest har hun fået hele Danmark med, når hun sammen med Johannes Langkilde har ladet sangglæden strømme ud gennem vores TV-skærme til “Fællessang – hver for sig” fredag aften på DR.

Katrine har tidligere sunget sig gennem TV-programmet ”Fra Skrål til Skønsang” og været vært på “Danmark synger julen ind” og “Live fra Højskolesangbogen” sammen med Mathias Hammer.

Melodierne flyder smukt, når Katrine sætter sig til flyglet, og hun har hele 5 sange med i Højskolesangbogen bl.a. i samarbejde med forfatteren Suzanne Brøgger.

Katrine har skrevet sange til Kirkesangbogen og senest i samarbejde med forfatteren Stine Pilgaard sit helt eget album ”De korte sætningers land”, som udkom i oktober 2021.

Katrines passion for formidling, toner og fællesskabet om at synge smitter, når hun fortæller ærligt og humoristisk om at være tro mod sin egen stemme og mødet med fællesskabet i musikken.

Dato Tirsdag den 17. maj kl. 19.30
Sted Kirke Hyllinge Kirke

Foto: Alexander Banck-Petersen