Kirke Hyllinge kirke, Rye kirke og Gershøj kirke

31. december 2019

kl. 15:00

Nytårsarrangementer

Nytårsaftens dag i Kirke Hyllinge kirke

Vi indleder nytårsfesten i kirken, hvor vi byder på nytårssalmer, nytårsprædiken og ikke mindst musikledsagelse af Michael Mølhede på trompet. Efter gudstjenesten ønsker vi hinanden godt nytår med et glas champagne og kransekage i våbenhuset. 

Vi glæder os til at se dig!

DATO: Tirsdag den 31. december kl. 15.00
STED: Kirke Hyllinge kirke 

 

Nytår i Rye kirke

Nytårsaftensdag tager vi afsked med det gamle år og byder det nye år velkommen. Gudstjenesten denne eftermiddag er blevet en tradition for mange som optakt til nytårsaften.

Rye kirke holder åbent for gudstjenesten denne dag, selvom kirken egentlig først åbner efter renovering til marts. Musikken vil være ekstra festlig med vokale indslag fra vore kirkesangere Elisabeth Holdt Pedersen og Helga Hjort akkompagneret af Morten Skjoldan Petersen. Efter gudstjenesten byder menighedsrådet på champagne og kransekage.

DATO: Tirsdag den 31. december kl. 15.30
STED: Rye kirke 

 

Nytårsmorgen i Gershøj

Når nytårsnattens bulder og brag klinger af, og krudtrøgens tåger er lettede, bryder nytårsmorgen frem med sin egen helt særlige stilhed. Det er som om kanonslag og romerlys, raketter og heksehyl har visket tavlen ren, gjort banen klar til nyt – nye dage, nye oplevelser, nye opdagelser, nye indsigter.

Vi indleder det nye år i kirken med sang, musik og eftertænksomhed.

DATO: Onsdag den 1. januar kl. 15.30
STED: Gershøj kirke 

 

Nytårsbrunch i Kirke Hyllinge

Vi byder det nye år velkommen i kirken med nytårsbrunch. Som sædvanlig begynder vi i kirken med en andagt og fortsætter derefter ned i præstegården med brunch og nytårssange. 

Så nåede du ikke i kirke nytårsaftensdag, eller kan du bare ikke lade være med at komme, så vil der være en sidste mulighed for at ønske godt nytår med gudstjeneste, sang og et glas champagne.

DATO: Fredag den 10. januar kl. 9.00
STED: Kirke Hyllinge kirke og præstegård