I haven til Sæby præstegård

13. juni 2017

kl. 18:00

Musikpoetisk forestilling med fællesspisning i Sæby præstegårds have

Tid til at fødes
tid til at dø
tid til at høste
og tid til at plante dit frø
tid til at dræbe
tid til at helbrede
tid til at bygge op
tid til at bryde ned

Sådan omtrent lyder det i Prædikerens bog i Det gamle Testamente. Prædikerens bog beskæftiger sig med emner som retfærdighed og mening; læren, eller moralen i skriftet er, at mennesker må være glade og finde lykken i livet. Det er en gave fra Gud. Et menneskes visdom får dets ansigt til at lyse. Lyset er dejligt, og det er godt for øjnene at se solen, siger Prædikeren.

Med inspiration i Prædikerens bog har Lotte Arnsbjerg, Torben Egeris og Pernille Carstens skabt en musikpoetisk forestilling med monologer, dialoger, sange og musik til fordybelse og eftertanke. Forestillingen består af 12 sange, der svarer til de 12 kapitler i Prædikerens bog – de er nutidige og aktuelle inspirationer af den gamle tekst.

Før forestillingen spiser vi sammen. Der vil være pastasalat og dertil gode økologiske pølser på grillen. Maden koster 40 kroner for voksne og 20 kroner for børn. Der vil være borde og bænke, tallerkener, glas og bestik. Der kan købes drikkevarer.

Tilmelding til mad til Helene på [email protected] eller på telefon 27 13 98 93. Senest den 12. juni. I tilfælde af regn er spisning og forestilling i Sæby kirke.