Torsdag den 6 . oktober kl . 19.30 er der koncert med Jochen & Tristan Brusch i Kirke Sonnerup kirke.

6. oktober 2016

kl. 19:30

Musik på tværs af generationerne

Den velkendte tyske koncertviolinist Jochen Brusch og hans rockmusikersøn Tristan Brusch kommer til Danmark og giver koncert blandt andet i Kirke Sonnerup kirke. Koncerten er en spændende kombination af såvel klassiske musikstykker af Bach, Paganini med flere, egne kompositioner af begge musikere samt rockklassikere af blandt andet Cat Stevens, Sebastian og Beatles

Programmet har allerede været fremført adskillige steder, særlig i Tyskland og Frankrig. Det har tiltrukket et publikum fra ung til gammel, klassik-liebhavere og rockfans og det har været en succes overalt. Og nu kommer de to musikere altså til Danmark med deres sho

For Jochen og Tristan er der ingen skarp grænse mellem klassisk og rock. Grænsen går mere imellem dårlig og god musik, og det er naturligvis den sidstnævnte del programmet består af.

Jochen Brusch har en international koncertkarriere bag sig som klassisk soloviolinist med mange tournéer til USA, Østasien og i næsten alle europæiske lande. Han har indspillet mere end 200 værker på CD og er desuden dirigent for to orkestre i Sydtyskland.

Tristan Brusch har en baggrund som solokunstner med eget show sammen med velkendte musikere fra den tyske rockscene. Han har på trods af sine unge alder allerede udgivet 7 CD’er.

Til koncerten i Kirke Sonnerup kirke spiller far og søn, Jochen og Tristan, sammen i et afvekslende program på tværs af stilarter og generationer, og der kan forventes en berigende musikoplevelse.