Fælledparken i København

29. august 2017

kl. 17:00

Løb DHL Stafet med Rye & Sonnerup kirker

Sidste år meldte Rye og Kirke Sonnerup kirker tre løbehold til DHL stafetten i København. Og vi havde en dejlig aftenstund sammen med løb og efterfølgende spisning i Fælledparken.

Alle med tilknytning til de seks gamle Bramsnæssogne kan tilmelde sig: kirkegængere, præster, medarbejdere, menighedsrødder, kormedlemmer, enhver som hører til sognene… Man kan tilmelde sig som løber, men man kan også bare tage med som ”hepper”. Alle kan være med, og der er ingen krav om, hvor hurtigt man skal løbe de fem kilometer, som løbet er.

DHL Stafetten 2017 finder sted i uge 35, og Rye & Kirke Sonnerups løbehold satser på at komme til at løbe tirsdag d. 29. august, hvor vi samles i Fælledparken kl. 17.00, og løbet skydes i gang kl. 18.00. Og det er nu, du skal melde dig til hos organist Morten Skjoldan Petersen, email-adresse: [email protected] (tlf. 2651 5262).

Tilmeldingsfristen er fredag d. 1. juli. Tilmelding helst på e-mail, da vi laver en fælles email-korrespondance for løbere og heppere. Men kontakt mig gerne, hvis du vil have flere oplysninger inden tilmelding. Så nu er det bare med at komme i gang med sommertræningen – og glæde sig til DHL stafetten d. 29. august!