Kirke Sonnerup kirke

14. november 2018

kl. 19:30

Litteraturaften med Maria Helleberg

Læsekredsen i Rye præstegård og Lejre Bibliotek & Arkiv inviterer til en aften i selskab med forfatteren Maria Helleberg.

Der indledes med en samtale mellem bibliotekar Helen Bruus og forfatteren om hendes seneste bog Kvinderne fra Thy, og efter en kaffepause bliver der lejlighed til at stille spørgsmål til Maria Helleberg.

Kvinderne fra Thy er en roman om to stærke kvinders vandring gennem et liv, der går brat ned og langsomt op.

Det er en fortælling om upassende forelskelser, om at have lykken inden for rækkevidde og tabe det hele på gulvet og om at udfordre fastlåste normer og skabe muligheder for sig selv. Et portræt af livet på landet og i provinsen, som det tegnede sig for kvinder i 1800-tallet og hen over århundredskiftet – en tid, hvor kærligheden og det frie valg stadig ikke var for alle.

Maria Helleberg, der er én af landets mest produktive forfattere og sin generations væsentligste forfatter af historiske romaner, har solgt over en million bøger, fordelt på over 80 titler. Hun har modtaget priser fra Statens Kunstfond, Biblioteksforeningen samt LO og har været nomineret til Danske Banks Store Litteraturpris.

DATO Onsdag den 14. november kl. 19.30
STED  Kirke Sonnerup kirke