Konfirmandstuen i Sæby præstegård

22. september 2021

kl. 19:30

Kvinders stemmer – Foredrag med Sarah Arnd Linder

Konflikten mellem Israel og Palæstina er kompliceret og har utallige facetter og nuancer. Hvordan er det at være menneske? Hvordan er livsvilkårene i hverdagen for de mennesker, der må leve i et konfliktfyldt område? Og særligt, hvordan er kvinders vilkår? Det er det, Sarah Arnd Linder arbejder med, og som hun fortæller om i sit foredrag om kvinders stemmer. 

”Political is Personal” kalder Sarah sit projekt. Med det vil hun sige, at politik og politiske beslutninger angår, berører og har betydning for menneskers helt almindelige hverdagsliv. I denne sammenhæng er kvinders stemmer særligt overhørte, mener Sarah. Derfor har hun stiftet ”Political is Personal”. Hendes arbejde i projektet er baseret på interviews med israelske jødiske og palæstinensiske kvinder, der frit fortæller, hvordan konflikten har påvirket deres liv.

I foredraget vil Sarah fortælle, hvorfor det er vigtigt at have fokus på kvindernes stemmer i konflikten og lade dem komme til orde på en ærlig og nuanceret måde, uden filter. Hun vil give eksempler fra de fortællinger, hun har hørt fra de jødiske og palæstinensiske kvinder, og som giver et billede af konflikten set med deres øjne.

Sarah Arnd Linder er datter af en israelsk far og en dansk mor, og hun er vokset op i Danmark, Schweiz, Frankrig og Belgien. Hun er nu bosiddende i Israel, hvor hun har boet i 15 år. Og hendes forældre har slået sig ned i Danmark. 

Dato Onsdag den 22. september kl. 19.30
Sted  Konfirmandstuen i Sæby præstegård