Kirke Sonnerup Kirke 

30. september 2021

kl. 19:30

Koncert – Nordiske Lysglimt

Norges bjergtagende tinder, Sveriges dybe skove, Finlands søer, Danmarks kyster og den barske natur på Island og Færøerne… det er nogle af de associationer, man kan lade sig fylde af denne aften i september, når duoen Villén & Sjølin kommer til Kirke Sonnerup og giver koncert.

Det er nemlig musik fra de nordiske lande, der er på programmet. Blandt andet skal vi høre Grieg, Sibelius, August Winding samt uforlignelige versioner af Carl Nielsens Tågen letter og Jacob Gades Tango Jalousie. Men også helt ny musik af Michael Bønsdorf og Rye og Kirke Sonnerups organist Morten Skjoldan Petersen.

Linnea Villén er fløjtenist og Allan Sjølin guitarist. Sammen udgør de en af Danmarks allerbedste duoer med disse instrumenter. De er begge konservatorieuddannede fra solistklassen og har efterhånden en lang karriere bag sig som professionelle musikere i mange sammenhænge. De er kendt for en særdeles levende koncertoptræden, hvor de skaber en særlig magi, når de spiller Allan Sjølins flotte arrangementer af de nordiske klassikere.

Dato Torsdag den 30. september kl. 19.30
Sted  Kirke Sonnerup Kirke