Kirke Hyllinge Kirke

10. marts 2024

kl. 16:00

Koncert med Steffen Brandt trio 

Vi havde besøg af Steffen Brandt i 2022, og netop denne totalt udsolgte koncert blev starten på et samarbejde med vores organist Dan Hemmer. 

Derfor gentager vi succesen med endnu en koncert i Kirke Hyllinge kirke. 

Steffen Brandt er mest kendt som frontfigur i bandet TV-2. Hans sans for at skrive sange med kant og charme har været stærkt medvirkende til bandets popularitet. Med afsæt i 80’ernes minimalistiske ny-rock udviklede TV-2 sig til et af de mest populære danske bands, og det er de fortsat med at være – uden at miste skarpheden. Stilen er præget af dobbeltbundethed, ironi og selvironi med veludviklet tæft for at se lige gennem tidens tendenser. Men sangene kredser også omkring tilværelsens helt store spørgsmål: Livet, døden og kærligheden. I Steffen Brandt har gruppen en af Danmarks mest underspillende og effektive performere. Steffen Brandt har som dansk tekstforfatter præget det danske sprog med sine hverdagssproglige, ironiske, men altid kærligt-kritiske, undrende sange. Hans uomtvistelige sproglige talent har beriget danskerne og det danske sprog, og i 2003 modtog han velfortjent Modersmål-Selskabets sprogpris for sin indsats for det danske sprog. I 2009 udgav han et soloalbum med Bob Dylan-sange gendigtet på dansk med titlen ”Baby Blue”. 

Til denne koncert har han musikalsk selskab af sin faste korsanger Anne Hjort samt Kirke Hyllinge kirkes egen organist Dan Hemmer på hammondorgel og flygel. 

Entré 200 kr. Billetter kan købes på Billetto fra den 1. februar 

DATO Søndag den 10. marts kl. 16.00
STED Kirke Hyllinge Kirke