Kirke Hyllinge kirke

27. september 2015

kl. 15:00

Koncert med Miriam Jul Rasmussen

Miriam Jul Rasmussen har gennem mere end 20 år været aktiv på den danske musikscene, og har til denne koncert fundet sine yndlingssange frem med udgangspunkt i det glade budskab om tro, håb og kærlighed.

Miriams sangtalent kom allerede i brug, da hun som ganske ung pige blev optaget i Danmarks Radios Pigekor, og her fik særdeles rig koncerterfaring med danske sange og andet klassisk sangmateriale. Sidenhen blev det primært rytmisk musik, og særligt gospel, Miriam kastede sig over.

Miriam har optrådt med bl.a. Otto Brandenburg, Cliff Richard, Brdr. Olsen og Stig Rossen. Og har som midtpunktet i BREEZE OF GOSPEL givet mere end 500 kirkekoncerter i Danmark. Hendes dynamik og udstråling på scenen er enorm, og hun er garant for en medrivende koncert.

Programmet ved denne koncert vil bestå af et udvalg af hendes favoritsange, herunder gospelsange fra den amerikanske og skandinaviske gospeltradition, samt egne sange. Miriam akkompagneres til koncerten af Lars DK Nielsen på piano, Dan Hemmer på hammond orgel og Dan Rasmussen på bas.