Start og slut i Rye Kirke

19. august 2023

kl. 09:00-17:30

Kirkevandring i Lejre

Igen i år inviterer Kræftens Bekæmpelse i Lejre dig med på kirkevandring, og det sker i samarbejde med Rye og Kirke Sonnerup kirker. Vandringen finder sted d. 19. august.

Vi glæder os til endnu en dejlig kirkevandring, som vil foregå i den ånd, vi alle sætter så stor pris på – at få ro i krop og sjæl gennem fællesskab og samvær, mens vi vandrer gennem det smukke landskab i Lejre.

Vi starter i år fra Rye Kirke, som indtil for nylig har været lukket på grund af en omfattende renovering. Nu fremstår den lys og smuk, som den ligger der på den lille bakke i Rye landsby. Efter morgenandagten går vi til Ryegård Park og Dyrehave. Vi går gennem parken, krydser Elverdamsvej og går ned over Bramsnæs, og går i skoven langs Isefjorden ned til Munkholmbroen. Vi fortsætter mod syd gennem skoven og krydser marken, der ligger mellem skoven og landsbyen Englerup. Fra Englerup følger vi vejen til Sonnerup Kirke, hvor vi spiser frokost.

Fra Sonnerup Kirke går vi igen nordpå, først ad en lille asfalteret vej, derefter på markveje og skovveje, til vi når frem til ”Den røde låge” ved Ryegård Dyrehave. Her serverer vi kaffe/te og kage, inden vi begiver os ud på de sidste km tilbage til Rye Kirke.

Efter aftenandagten kører vi i egne biler til Karleby Forsamlingshus og spiser aftensmad sammen, inden vi siger farvel til hinanden.

Pris for deltagelse samt det endelige program vil være klar i slutningen af juni. Hvis du er interesseret i at deltage, så skriv til formand for Kræftens Bekæmpelse, Lejre Lokalforening Lotte Mikkelsen: [email protected].

TID Lørdag den 19. august kl. 9.00-17.30. Derefter aftensmad i Karleby Forsamlingshus.
STED Start og slut i Rye Kirke