Start ved Kørestalden, Ryegaard Gods.

6. maj 2017

kl. 09:00

Kirkevandring for krop og sjæl

Lørdag den 6. maj 2017 inviterer Kræftens Bekæmpelse for tredje gang til en Kirkevandring, en vandring på 22 km. Denne gang i samarbejde med 3 kirker i den nordlige del af Lejre. Giv dig selv en dag, hvor hverdagens stress og jag erstattes af frisk luft, duften af muld, lysegrønne marker og fuglesang. En dag, hvor det vigtigste er at vandre gennem Lejres smukke forårslandskab, nyde naturen og samtalen, mærke stilheden og din rolige puls, lytte til sang, musik og gode fortællinger i de smukke kirkerum.

Vi begynder dagen kl. 9 i Kørestalden på Ryegaard Gods med morgenandagt. Herefter går vores tur igennem Ryegaard Dyrehave og ud i den smukke Ejby Ådal, hvor vi nyder udsigten ved Troldbykælling. Turen går videre igennem Kyndeløse Sydmark til Kirke Hyllinge kirke. Her lytter vi til en stemningsfuld musikandagt, hvorefter vi spiser frokost. Så fortsætter turen over Kyndeløse Nordmark, forbi Vellerup Vig, gennem Egholm Skov til Biltris, hvor kaffen nydes. Forfrisket er vi klar til den sidste del af turen, som går forbi Sofiehøj Friskole, ad skolestien til Gershøj kirke, hvor vi slutter med en aftenandagt. Dagen afsluttes med fællesspisning i Gershøj Byhus.

Hvis du kun ønsker at gå noget af turen, er det muligt at støde til undervejs. Du kan da stille din bil der, hvor du begynder turen.

Efter spisning i Gershøj kører en bus os retur til Kirke Hyllinge kirke og til Kørestalden. Bussen er sponseret af det lokale rejsebureau Mikkeltours. Skriv til Lotte Mikkelsen, [email protected] for tilmelding og flere informationer. Tilmelding senest d. 26. april. Begrænset antal pladser. Pris 150 kr., der dækker kaffe, te, kage, frokost og aftensmad (uden drikkevarer). Et evt. overskud tilfalder Kræftens Bekæmpelse.

TIDSPLAN:
09.00: Kørestalden, Ryegaard Gods, morgenandagt
11.00: Troldbykælling, Kyndeløse Sydmark
12.00: Kirke Hyllinge kirke, musik og frokost. Videre kl. 13
15.30: Kaffe i Biltris. Videre kl. 16.00
17.15: Gershøj kirke, aftenandagt
18.00: Spisning i Gershøj Byhus
19.00: Bussen kører os tilbage til bilerne