Rye kirke

28. oktober 2020

kl. 19:30

Keltisk inspireret musikgudstjeneste

Med Marianne Green Band

Marianne Green er en anmelderrost sangerinde fra den irske folkemusikscene. Hendes personlige fortolkning af traditionelle irske sange sunget på engelsk og gælisk blandet med egne sange og traditionelle instrumentalnumre skaber en stemningsfuld atmosfære. Siden udgivelsen af sit debutalbum i 2010 “Dear Irish Boy”, lavet i samarbejde med den irske folk-legende Andy Irvine, har hun turneret i ind- og udland og medvirket i irske TV- og radioprogrammer på både engelsk og gælisk. Marianne Green har været på flere turnéer i Irland og spillet på store folk festivaler i bl.a. Irland, England, Italien, Finland og Tunesien.

Marianne Green er vokset op i Danmark med en italiensk mor og en dansk/engelsk far, og netop denne kulturelt blandede baggrund har ifølge hende selv været årsagen til, at hun har været åben over for de irske musikgenrer og -traditioner. Ved siden af sangen har hun de sidste 10 år også arbejdet med den traditionelle irske dans. Hun har danset professionelt med ”Trad Lads & Green Steps”, og har desuden startet skolen ”Dark Green School of Irish Dancing”. 

Kom og hør Marianne Green band i Rye Kirke til musikgudstjenesten denne aften i oktober, hvor vi vil lægge vægt på den særlige keltiske tradition.

Marianne Green: Sang, whistle. 

Bjarne Schmidt: Guitar, bouzouki

Martin O’Hare: Bodhran, bones. 

Sonnich Lydom: Harmonika, mundharmonika.

Dato Onsdag den 28. oktober kl. 19.30
Sted Rye kirke