Lyndby Kirke

11. december 2022

kl. 16:00

Julekoncert med Anne Linnet

Anne Linnet er igen i år på en af sine traditionsrige juleturnéer, og denne gang kommer hun forbi Lyndby kirke. 

For den landskendte sanger og sangskriver Anne Linnet har julen altid haft en helt særlig plads i hendes hjerte. Julen er en af de stærkeste traditioner vi har herhjemme, og for Linnet betyder det at spille i kirker ved denne højtid noget helt særligt:

“Når man træder ind ad dørene, kan man nærmest fornemme de vigtige livsbegivenheder, det er foregået i kirkerummet – historierne sidder klistret til væggene. Folkekirken er for mig et rummeligt sted, hvor der er åbent for alle, der har brug for at grine, græde eller blot fornemme rummets enestående karakter”. 

Det bliver en åben og ærlig fortolkning af både klassikere som ‘Tusind stykker’, ‘Smuk og dejlig’ og ‘Barndommens gade’ og sange fra hendes mangeårige virke krydret med helt nye julesange. Anne Linnet har været en del af den danske musikscene siden 1970’erne og er anerkendt som én af landets mest betydningsfulde artister. Med et stort bagkatalog og frontpersonen for diverse bands har Anne Linnet opnået anerkendelse for sine ærlige og åbne tekster samt sin lyst til at eksperimentere med musikgenrer. 

Entré 300,- kr. 

Billetter kan købes på Billetto fra 1. november.

Tid Søndag den 11. december kl 16.00
Sted Lyndby kirke