Kirke Sonnerup kirke

22. november 2018

kl. 19:30

Jubilæumskoncert

– 10 år med Motetkoret

Motetkoret fylder 10 år og holder i den anledning en festlig koncert. Koret har fra starten været tilknyttet Rye og Kirke Sonnerup kirker under ledelse af organist Morten Skjoldan Petersen. 

Motetkoret synger, som navnet siger motetter, men også alt muligt andet: klassisk fra renæssance til nutid, musical, jazz, evergreens, gospel og pop. Men også helt ny musik skrevet af dirigenten og af Timothy Baxter, engelsk komponist men nu bosiddende i Danmark, og sanger i Motetkoret. 

Koret har 20-25 sangere fordelt på stemmerne sopran, alt, tenor og bas – men vil meget gerne være flere her op til 10 års-jubilæet. Så hvis man har lyst til at være med, så ring til Morten på 26 51 52 62 eller skriv en mail på [email protected], og hør mere om koret. Eller mød bare op en torsdag når koret øver i Kirke Sonnerup kirke fra kl. 19.00-21.00. 

Jubilæumskoncerten til november vil være en buket af sange, der viser korets alsidige repertoire. I dagens anledning vil nogle sange blive ledsaget af violin, fløjte, cello og klaver. Og musikken vil veksle fra kendte og elskede korsange til nye spændende stykker – heriblandt en helt ny sang komponeret af korets dirigent særlig til denne lejlighed. På gensyn til en festlig jubilæums­koncert.

DATO Torsdag den 22. november kl. 19.30
STED Kirke Sonnerup kirke