Kirke Hyllinge Kirke

26. januar 2024

kl. 11:30

Frokostmøde – om Paulus og hans teologi

Vi vil gerne invitere alle til gudstjeneste og frokostmøde. Vi begynder i kirken til en kort gudstjeneste og går derefter ned i præstegården, hvor vi spiser en god frokost. 

Efter frokosten vil sognepræst Poul Joachim Stender holde et foredrag om Paulus og hans teologi – dette foredrag er også ment som et oplæg til studiekredsen Bibelen 2020.

Poul skriver om foredraget:

Apostlen Paulus er et af de mest betydningsfulde mennesker, der har eksisteret. Han er ikke blot en religiøs figur. Han har haft enorm indflydelse på, hvordan vores samfund er indrettet, for vores tanker om frihed og lighed, for hvordan man skaber og opbygger fællesskaber. Uden ham var kristendommen forblevet en jødisk sekt. Paulus var hidsig og en stædig kontrolfreak. Men han var også fuld af den lidenskab og det intellekt, der gør, at nogle mennesker er i stand til at dreje verden i en anden retning. Man skal lære at kunne lide apostlen. Eller også skal man bestemme sig for at kunne lide ham og være parat til, at det koster tid og anstrengelser. Først efter 40 år som præst er jeg kommet til at se, hvor stor han er, selv om hans navn betyder den lille. 

Pris for frokost er 50 kr. 

Tilmelding til frokost til [email protected] eller 4640 4134 senest tirsdag den 23. januar

DATO Fredag den 26. januar kl. 11.30
STED Kirke Hyllinge Kirke og præstegård