Ferslev kirke

11. april 2019

kl. 17:00-20:00

Familiekoret synger Tove Ditlevsen

Tove Ditlevsen var forfatter og digter, og hun har nok hørt til de første i Danmark, der skrev med udgangspunkt i sit eget liv, sine egne bekymringer, sin egen skrøbelighed, sine drømme, længsler, ønsker og håb. Og det helt råt for usødet. Der var ingen sentimentalitet hos hende. Hun kunne skrive om barndom, så man kunne lugte madpakkerne, om ung kærlighed, så man nærmest følte sig hjemme i usikkerheden, og om uforløst moderkærlighed, om forliste ægteskaber, hverdag, opvask, angst og misbrug, og hun kunne skrive om det, så det giver læseren en følelse af menneskelighed.

Til Familiekor i år vil vi finde nogle af Tove Ditlevsens smukke tekster frem, som vi skal synge.

Familiekor er for alle med lyst til at synge, og du er velkommen uanset, hvor du bor. Du kan møde op og være en del af koret sammen med familiemedlemmer, naboer, gode venner eller med dig selv. Familiekor arrangeres af kirkerne i Sæby-Gershøj, Kirke Hyllinge, Lyndby og Ferslev-Vellerup og er under ledelse af Ida Ellegaard, sanger ved kirkerne i Ferslev-Vellerup, og Dan Hemmer, organist i Kirke Hyllinge og Lyndby. Vi får et varmt måltid mad sammen hver gang, der er Familiekor, og det koster 20 kr. for voksne og 10 kr. for børn.

Koret øver sammen tre aftener og slutter af med at optræde ved en musikgudstjeneste. 

DATO Torsdage den 28. marts, 4. april og 11. april. Hver gang kl. 17.00 – 20.00. Familiekorets gudstjeneste med koncert er Palme­søndag den 14. april kl. 16.00. Dicte kommer og synger med.
STED  Ferslev kirke