Kirke Hyllinge kirke

5. februar 2018

kl. 19:30

Eksperimenterende koncert med bl.a. Andrea Pellegrini & Steffen Brandt

“Rækker ud” – er en koncertrække, som ønsker at række ud efter det i os alle, som i disse besynderlige tider mere end nogensinde venter på at blive læst, forstået og forløst. Det kunne være længsel efter sammenhæng, samhørighed og nærvær. Eller eftertanke, fordybelse og omtanke. Det kunne især være glæde, varme og fællesskab.

Koncerterne spilles af et ensemble bestående af Bjarke Mogensen, accordeon, Josefine Opsahl, cello, Thea Vesti Pedersen, guitar og mezzosopranen Andrea Pellegrini, samt sangeren og sangskriveren Steffen Brandt. De har valgt at gå sammen til denne lejlighed og udfordre genrerne og de trygge rammer for det, vi kender og tror, vi kan lide.

Musikalsk bliver det et møde mellem tangoen, operaen, den klassiske og den nye eksperimenterende musik bundet sammen af sangskrivningen og fortællingen. I ønsket om at komme nærmere Gud eller blot eksistensen og vilkåret har ensemblet valgt at række ud med sange fra vores fælles histo-rie, nyfortolkninger af Bob Dylan, Leonard Cohen, Piazzolla og rockorkestret TV-2 – foruden salmer, som har været stærke nok til at overleve frem til i dag.

Grundstemningen – at få hinanden i tale og åbne op for de muligheder, livet byder os, anslås af sange som Halleluja, Op al den ting, Bag duggede ruder, Sig nærmer tiden.

Billetter koster 200 kr. og kan købes på billetto.dk fra 1. december 2017