Kirke Sonnerup kirke

9. maj 2018

kl. 19:30

‘Blue Train’ – musikgudstjeneste aftenen før Kr. Himmelfartsdag

Blue Train er en kvartet, som spiller danske sange og salmer, og enkelte udenlandske kompositioner, i lettere moderniserede og jazzinspirerede arrangementer. Orkesteret har eksisteret i 18 år, og har i den tid spillet utallige koncerter, fortrinsvis i kirker over hele landet.

Sanger er Nynne Lange. I sine unge år har hun optrådt med såvel Kansas City Stompers og Finn Zieglers og Peder Kragerups orkestre. Saxofon, fløjte og bas­klarinet står Filt Kristensen for. Han har tidligere blandt andet spillet med Ib Glindemanns orkester. Kontrabassen trakteres af Povl Erik Carstensen, der har spillet med mange af den danske jazzscenes største musikere. Endelig er det kapelmester Allan Jarmer der ved klaveret samler trådene, blandt andet ved undervejs i koncerten at give de enkelte sange, her iblandt forårsbebuderen Den blå Anemone, et oplysende og under­hold­ende ord med på vejen. Allan er tillige på 29. år organist i Den Danske Folkekirke.

Blue Trains akustiske instrumentering uden trommer giver et intimt og stemningsfuldt lydbillede, som egner sig specielt godt til kirkerummet. Og de originale arrangementer præsenterer de elskede, både kendte og mere ukendte salmer og sange i et respektfuldt, men nyt lys. Det er ved musikgudstjenesten aftenen før Kristi Himmelfartsdag, at Blue Train ankommer til Kirke Sonnerup – så hop med op i toget!

DATO Onsdag den 9. maj kl. 19.30
STED Kirke Sonnerup kirke