Rye Kirke

5. februar 2023

kl. 17:00

Aggerholm & Robinson

Kyndelmisse i Rye Kirke bliver i år en stemningsfuld lysfest med duoen Aggerholm & Robinson. Duoen består af Ditte Aggerholm, fløjte, og Victoria Robinson, klaver, som vil spille et dejligt program med musik fra det klassiske repertoire for denne besætning.

De to unge kvinder mødte hinanden på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvorfra de begge er uddannet, og dyrker nu sammen deres glæde for kammermusik ved at spille som duo.

Udover deres kammermusikalske virke har de begge travle og alsidige karrierer; Victoria er ansat som klaverlærer på Sankt Annæ Gymnasium og Tårnby Musikskole, og Ditte assisterer jævnligt i de danske symfoniorkestre såsom Det Kgl. Kapel, DR Symfoniorkestret, m.fl., og underviser også på de københavnske musikskoler.

Så gå ikke glip af årets fejring af lysets komme – kyndelmisse. 

Musikgudstjenesten på kyndelmisse søndag er gået hen og blevet en af årets smukkeste traditioner i Rye Kirke. Alle deltagere får et lys med ind i kirken. På et tidspunkt slukkes den elektriske belysning, og dér i vintermørket tændes de levende lys ét efter ét – i år med ledsagelse af stemnings­fulde toner fra Aggerholm & Robinson.

TID Søndag den 5. februar kl. 17.00
STED Rye Kirke