Sæby kirke

10. marts 2019

kl. 12:00

10. marts – Sogneindsamling for Folkekirkens Nødhjælp

Gå en tur 10. marts

For klimaet
For vores børn
For verdens fattigste
For alt i verden

Klimaet er under forandring. Det mærker vi i Danmark med flere storme og oversvømmelser, også i vores lokalområder. Enhver, der har været ramt af oversvømmelse, ved, at det rammer hårdt, og hvor vigtigt og godt det er, at der hurtigt kommer hjælp til at rette op på skaderne.

I verdens fattigste lande mangler de alt det, der kan beskytte mod de ulykker, voldsommere vejr forårsager. Folkekirkens Nødhjælp arbejder med klimatilpasning i verdens fattigste lande. Det kan være i form af diger, dæmninger og opsamlingssøer. Det kan være broer og solide bygninger, der ikke dratter sammen, når der er jordskred. Men det kan også være ved at hjælpe en sulten småbonde til at dyrke quinoa, som er fyldt med protein og bedre til at modstå tørke end andre afgrøder.

Meld dig som indsamler for Folkekirkens Nødhjælp til indsam­lings­leder Helene W. Rasmussen på [email protected] eller 27139893 og gå en tur i en god sags tjeneste. Du kan få en rute i en længde, der passer dig. 

Pengene, der er samlet ind, tælles op i konfirmandstuen i Sæby præstegård kl. 15.00-15.45. Der vil være kaffe, the, sodavand og lækker kage.